Kokosbollekake

4 eggehvitter
1-2 dl sukrinmelis
6 plater gelatin
1/2-1 dl vann
1 ts vaniljeekstrakt

4 ss kokosmasse

Glasur:
100 g mørk sjokolade eller mørk laktosefri sjokolade
2 eggeplommer
1 ts vaniljeekstrakt
2 ss kokosmelk (den faste delen)

Legg gelatinplatene i kaldt vann. Skill eggene og spar to eggeplommer til glasuren.

Stivpisk eggehvittene sammen med vaniljeekstrakten , ha i sukrinmelis. Kok opp vann og løs opp gelatinen i det varme vannet. Hell gelatinen med en tynn stråle i de stivpiskede eggehvittene, rør forsiktig hele tiden.

Dekk kakebunnen med kokosmasse og hell blandingen i kakeformen (22 cm). Sett i kjøleskap 1 time.

Smelt sjokoladen på svak varme sammen med eggeplommene, vaniljeekstrakten og kokosmelken. Smør sjokoladen utover kaken når den har stivnet. Pynt med kokos og sett til avkjøling.

Denne kan godt lages dagen før. Oppbevar i kjøleskap.